Potrebovala sem lepo otroško obleko, ker bo moja hčerka nosila prstane na poroki mojega brata. Ko mi je brat to povedal, sem prvo začela razmišljati, kje prodajajo take lepe obleke, da punčk izgledajo kot princeske. Kajti vedela sem, da za takšen dogodek potrebuje moja hčerka takšno obleko. Namesto, da bi razmišljala, kako se bom oblekla jaz, sem si belila glavo z hčerko, kajti ona bo na očeh vseh gostov in morala sem poiskati lepo princeskino obleko. Preko spleta takšne obleke nisem našla, preostalo mi ni nič drugega, kot da začnem hoditi po trgovinah.

Nato pa mi je sodelavka rekla, da pozna eno trgovino, ki prodajo prav takšne lepe oblekice za otroke in da se mi splača iti pogledat tja, če pa mi ne bo nobena oblekica lepa, pa mi jo tam lahko zašijejo. To je bila super novica. Že naslednji dan sem se odpeljala tja in bila presenečena, kakšne lepe obleke za otroke so imeli, imeli so res veliko izbiro in kar nisi vedel, katero bi izbral. Tisti dan nisem imela hčerke z seboj, ker sem šla prvo pogledat. Tako sem se dogovorila, da priden naslednjič z njo in skupaj izberemo primerno obleko za njo.

Približno sem vedela velikost, a vseeno je dobro, da pride otrok probat. Tisti dan sme bila prepričana, da bo zame težek dan, ko pa je hčerka probava vse te obleke je bila videti kot princeska, tudi sama je uživala v tem in tako sem imela prav lep dan z svojo malo hčerko. Ker so bile obleke res lepe je bilo kar težko izbrati eno, vendar nam je uspelo. Hčerka jo je hotela imeti kar oblečeno, ker ji je bila tako lepa, vendar smo jo shranile za ta posebni dan. 

Na dan poroke je moja princeska blestela, prav nobenega ni bilo, da ne bi opazil te prekrasne obleke in moje prelepe princeske.