Obisk erotične masaže že veliko časa ni več tako prepovedana tema, o kateri ne bi želeli govoriti. Tudi mnoge ženske so jo že preizkusile in se vrnile z neverjetno pozitivnim vtisom. Mnoge celo spodbujajo svoje partnerje, naj obiščejo tako masažo, ali predlagajo, da skupaj obiščeta masažo v dvoje. Erotična masaža se lahko izvaja v različnih oblikah. Poznamo klasično masažo, kjer se maser ali maserka posveti samo eni stranki. Masaža lahko poteka tudi v dvojicah, kar pomeni, da dva moška masirata dve ženski ali moški in ženska masirata par.

Najbolj čutna in vroča oblika erotične masaže, ob kateri nam hormoni kar podivjajo, pa je erotična masaža body to body. Pri tej obliki masaže na našem naoljenem telesu čutimo vsak košček telesa vročega maserja ali maserke, ki nežno in čutno polzi po nas. V kombinaciji s sproščujočimi masažnimi gibi je ta erotična masaža zagotovilo, da bomo padli v trans, iz katerega se še nekaj dni ne bomo zbudili. Po taki dogodivščini stranke praviloma še veliko časa sanjarijo in se prepuščajo fantazijam … In prav v tem je čar, ki ga ima erotična masaža. Ta oblika masaže je mnogo več kot zgolj nekaj, kar nas sprosti, saj nam da toliko »snovi«, s pomočjo katere lahko sanjarimo in se prepuščamo divjim, strastnim in poželjivim mislim še dolgo, dolgo časa …

Vsi, ki so že preizkusili obisk erotične masaže, so zelo pohvalili profesionalen pristop maserjev in maserk. Pri erotični masaži ne gre za spolne odnose, če bi kdo utegnil zmotno misliti. Ne gre niti za kakršno koli drugo spolno zadovoljevanje. Vse deluje na ravni dotikov, čutnosti in razvnemanja domišljije. Marsikdo je poročal tudi o tem, da mu je erotična masaža pomagala pri izboljšanju njegovega lastnega spolnega življenja, ki je postalo bolj živahno in razgibano, skratka, veliko boljše kot je bilo prej.